Vrijwilliger : Quinten

Hondenoppas en Hondenuitlater in Zwijndrecht

Eigenaresse: Yvette Barbier

Huisdierservice Zwijndrecht/Herkenbosch

 

 

Yvette's Werklocatie is in Zwijndrecht en Herkenbosch 

Quinten's Werklocatie is Dordrecht/Sterrenburg 1

 

Wij verzorgen op Maandag, Dinsdag en Woensdag de  dagopvang voor honden tot ongeveer schofthoogte 40cm a 45 cm deze is kleinschalig en huiselijk, daarnaast verzorgen we ook de Uitlaat in Dordrecht  (hondjes schofthoogte 40cm) .

 

Het leukste aan ons werk is het bezig zijn met Honden hierdoor heb ik (Yvette) het virus doorgegeven aan mijn zoon.                                        Hierdoor is een leuke samenwerking ontstaan. Wij kunnen onze Hobby en  Passie hier geweldig in verwezenlijken en zijn nu bijna 4 jaar actief met vele tevreden klanten inmiddels.  

 

De omgang met onze klanten is natuurlijk erg belangrijk, zij moeten het gevoel hebben dat hun hond (kind) in goede handen overgedragen word, en om dit gevoel positief te beantwoorden maken we dit toonbaar door middel van foto's , filmpjes en na wens een bericht via  WhatsApp.

 

 

 

Ons streven is dat klanten een positieve ervaring beleven hoe wij te werk gaan, en is het elke keer een uitdaging om klanten te winnen voor Ons Familie bedrijfje.

Privacybeleid Huisdierservice Zwijndrecht
PDF – 149,8 KB 823 downloads

 

 

mijn Doel: 

– Duidelijkheid in het communiceren naar de klant, waarbij vertrouwen en een  goed gevoel heel belangrijk gevonden wordt door beide partijen.


– het leveren van diensten waarbij de hond voorop staat en deze werkwijze verspreiden in de directe omgeving


– de belevenissen die we bevinden tijdens de wandelingen en andere diensten  delen via Facebook "Zwijndrechtse Dierenvrienden"