wij zijn erg blij met onze tevreden klanten.

zijn onze klanten ook tevreden over ons? u leest het hier !!

hiervoor hebben we een recensie pagina gemaakt zodat deze Tevreden klanten ook hun verhaal kunnen doen.

wij kijken graag naar uw recensies uit!

 

Rating: 4.4347826086957 sterren
23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ad Stuurman
3 jaar geleden

Onze Staby Femke gaat altijd met plezier mee,
Yvette gaat heel leuk en gedreven om met alle honden,
Een mooie manier om Femke actief en sociaal te houden.
Echt een betrouwbaar en gedreven adres

Christien van der ploeg
3 jaar geleden

Ozzy vindt het altijd geweldig bij Yvette. Ze is lief en  goed voor alle honden. Ze maakt ook altijd prachtige foto's zodat je kunt zien hoe het met je hond gaat en ze gaat naar de mooiste plekken om te wandelen! Ozzy gaat regelmatig logeren en dat vind hij super leuk! Wij, baasjes zijn ook super blij met Yvette. Je kunt je hond zeker aan haar toe vertrouwen.

Nathalie Van Wingerden
4 jaar geleden

Onze Benny is dol op Yvette! We zijn dan ook ontzettend blij met haar. Ze is zo goed, lief en kundig met de hondjes. En daarbij is ze ook nog eens heel flexibel. De foto’s die ze elke dag maakt zijn ook zo leuk, zo kun je een beetje meegenieten en zien hoe je hondje het naar zijn zin heeft.

Monique Visser
4 jaar geleden

De hondjes zijn dol op Yvette.. Een supper oppas.. Ze is lief vd honden en maakt mooie foto's waardoor je op vakantie gewoon mee kan genieten.. In 1 woord een ideaal adresje voor je huisdier.. Yvette danzij jou hadden de honden een super leuke vakantie

Sharon
4 jaar geleden

Zo mooi om te zien hoe onze Bodhi reageert op Yvette. Vol enthousiasme rent hij naar haar en de auto om op stap te gaan. Yvette weet precies wat Bodhi aankan en zorgt ontzettend goed voor hem..zo goed dat ze zelfs achter hem aan de sloot in sprong toen het niet ging. Super bedankt hiervoor!

Romy
4 jaar geleden

Onze hond is gek op Yvette. Yvette weet goed hoe ze gedrag moet observeren en hier op moet reageren. Ze laat zien dat ze niet alleen leuk net de beestjes omgaat, maar ook echt kennis heeft over de dieren.
Ik vertrouw Yvette volledig met ons dondersteen.
Wanneer Pebbles terug kom van de uitlaat is ze altijd voldaan en uitgeteld. Zelfs als er geen andere honden bij waren om mee te spelen zorgt Yvette dat Pebbles haar energie kwijt kan en maakt heerlijke wandelingen met haar!
Yvette, bedankt voor alles!

Ragnar
4 jaar geleden

Het geeft een heel gerust gevoel als ik weet dat Yvette goed voor onze kat Ragnar aan huis zorgt als we op vakantie zijn. Yvette doet alles om hem tevreden te stemmen en is bovendien flexibel.

Yvonne
4 jaar geleden

Gezellige opvang voor de hondjes, Yvette heeft alles voor de beestjes over en is er helemaal voor ze !

Yvonne Van der Werff
4 jaar geleden

Super blij met Yvet! Ze is flexibel en ik kan altijd op haar rekenen. Yvet weet precies hoe ze met alle karakters van de honden om moet gaan. Guus gaat graag naar de Daycare of de uitlaat en is dol op Yvet!!

Conny Van Mourik
4 jaar geleden

Onze max is wezen logeren bij de huisdierservice Zwijndrecht,hij heeft het geweldig naar zijn zin gehad
Wij zijn heel blij met Yvette, ze is een echte dieren vriend, maakt mooie wandelingen met de honden en maakt dan de mooiste foto's van de honden