wij zijn erg blij met onze tevreden klanten.

zijn onze klanten ook tevreden over ons? u leest het hier !!

hiervoor hebben we een recensie pagina gemaakt zodat deze Tevreden klanten ook hun verhaal kunnen doen.

wij kijken graag naar uw recensies uit!

 

Rating: 4.25 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Kelly
8 maanden geleden

Yvette is superfijn! Mijn hondje Ollie gaat al sinds het begin met haar mee en is super enthousiast wanneer ze hem komt halen. Helaas kan hij vanwege onze verhuizing niet dagelijks meer mee, maar wanneer ik Yvette nodig heb is ze er altijd! Super flexibel en zorgzaam. De foto's en filmpjes die ze van elke wandeling plaatst, zijn ook fijn!

Bianca
8 maanden geleden

Maddy is dol op Yvette!
Yvet is betrouwbaar, eerlijk, flexibel met een groot hart voor dieren en mensen.

Tessa
8 maanden geleden

Vervoer van de dieren verliep heel soepel. Vriendelijke dame met een hart voor dieren, heeft de dieren tot aan de deur afgezet. Top service!

Kirsten
10 maanden geleden

Wij zijn erg blij met Yvette. Norah gaat sinds begin 2018 met groepsuitlaat mee 1x per week en als ze Yvette hoort staat er 1 te stuiteren. Ze is een hele betrouwbare oppas, is flexibel en wij Zijn heel blij met haar.

Yvonne
een jaar geleden

wij zijn super blij met Yvet! Guus gaat met veel plezier naar z'n tweede "moeder". Yvet is professioneel, flexibel en gek o[p haar hondjes. Je kan altijd op haar rekenen. Top!

Kitty
een jaar geleden

onze Luna ging 2x per week mee met Yveyye, als zij kwam was ze niet te houden, zo fijn vond ze het.
Yvette is een super vrouw, voor de beesten.
Door omstandigheden kan Luna niet meer mee, wel heel jammer.

ser
2 jaar geleden

Mijn Sammy gaat al 3 jaar heel blij mee met Yvette en ik ben heel blij voor haar dat ze nu als bedrijfje het verder mag gaan doen. Je kan zien dat ze van honden houdt en weet met ze om te gaan. Gelukkig is ze ook heel flexibel en kan je op haar rekenen. en ik wens haar ook heel veel suc6 in de verdere ontwikkelingen en 5 sterren zeker meer dan waard maar dat gaan jullie ervaren..

Wil
2 jaar geleden

onze prinses is nu een aantal keer mee geweest zij vond het geweldig, en ik als baasje moet zeggen een uitstekend groeiend bedrijf die goed op weg is met unieke zorg, flexibiliteit voor je hond. Die je zelden zo persoonlijk ziet. wij zijn enorm blij met Yvette. voor mij zijn 5 sterren niet genoeg want ik had ze het liefste 10 gegeven, keep up the good work!

Frans Boting
2 jaar geleden

De honden zijn gek met haar, beginnen al te piepen als ze aan komt lopen.

Wim v ketel
2 jaar geleden

Goede zorgen en service voor een nette prijs